Thursday, June 5, 2008

I did some cleaning.

But now i think it's way too clean.Don't you think?

9 comments:

syahidah said...

salam amie!
ya Allah! what has happened?
but y?
i was kinda busy lately so tup tup hrni open up ur url.. only 1 post left?
huhu amie..bersihkan xpe tp jgn brhenti menulis ye..i love reading ur writing!

hadoken said...

ni baru beli vacuum 2nd hand dr akak 6th year ke?

afiqawe said...

salam.
erh, habiss licin....?

Takpe... mungkin permulaan baru kot?

Apapun, moga terus menulis ye,
agar ia dapat....
Menjadi penawar
Buat jiwa yang gulana
Menjadi pengubat
Buat jiwa yang tenat
Menjadi hiburan
Buat jiwa yang sunyi
Menjadi teman
Buat jiwa yang sepi
Menjadi semboyan
Buat jiwa yang gelojak
Menjadi penyuluh
Buat jiwa yang gelap
Menjadi penggerak
Buat jiwa yang nyenyak…

Mohd Hazreen Rashid said...

uih ko dah bertaubat ke amie?

hehe, neway all the best dgn blog baru.

AmiE said...

syahidah - ingat nak clean sikit-sikit je yang kotor2..tbe2 terclean sumer..adeyh..haha..no worries..saya mencintai dunia penulisan dan karangan..selagi diberi idea oleh-Nya akan terus menulis-iALLAH =p

hadoken - no.my own vaccum is more powerful than theirs. heh heh

afiqawe- nice poem there.thanks. Somebody is lucky cause awe can write a poem very well wink*wink.

Semoga tulisan-tulisan berikutnya akan..(sambung semua sajak awe sampai habis-huhu) - iALLAH

hazreen - Thanks for the wish.;)

Mudzil said...

alhamdulillah, sedar jugak ko dari dosa-dosa silam. hahahak,jgn mara just kidding.nway,pekabo?wassup?lame siut tak menjejak ke sini.aleh2 die bwat spring cleaning plak.xpe la,page ko bukan page aku,asalkan ko bahagia sudaa. jgn da buat cleaning tapi hati merana baik xyah. :P

AmiE said...

mudzil - lama gak x nmpk ko..bz betul ketua pelajar utp kte ni..huhu..btw aku x merana ok..

.layla tumaisuri. said...

amie dearie,
you're a lil bit too far here!

i want u back!

fanramli said...

hallaa..